RUS
RUS - masterclasses höst 2019
2019-08-30

Masterclasses hösten 2019 - för dig som är medlem i RUS!

Inom verksamheten för RUS erbjuder Musikalliansen fortbildning i form av masterclasses. Kostnaden är samma som ordinarie RUS-timmar, 150 kr/lektion. Är du yrkesverksam sångare inom opera/klassisk/musikal och ännu inte medlem i RUS? Se nedan för att göra en ansökan!

19-20 oktober kl.10.00 - 16.00 Masterclass för musikalartister med Tom Burke (NY), Stockholm FULLSATT (anmäl dig för ev reservplats)
Lokal: Teaterstudio Lederman
De som medverkar i masterclassen får två individuella lektioner under två dagar. Möjlighet för alla deltagare att sitta med och lyssna.
TOM BURKE
Anmäl dig så snart som möjligt!
Anmälan: rus@musikalliansen.org

5-6 november kl. 10.00 - 16.00 Masterclass klassisk/opera med Jeremy Carpenter, Malmö INSTÄLLD. Vi återkommer med nytt datum för våren 2020.
Pianist: Conny Antonov
Lokal: Gulan, Malmö Opera
De som medverkar i masterclassen får två individuella sånglektioner under två dagar. Möjlighet för alla deltagare att sitta med och lyssna. Jeremy Carpenter är en mycket uppskattad sångare i Sverige och är för närvarande engagerad på Stockholmsoperan. JEREMY CARPENTER
Anmäl dig så snart som möjligt!
Anmälan: rus@musikalliansen.org

18-19 november kl 10.00 - 16.00 Masterclass klassisk/opera med Irene Kudela (Paris), Göteborg FULLSATT
21-22 november kl 10.00 - 16.00 Masterclass klassisk/opera med Irene Kudela (Paris) Stockholm FULLSATT

Lokal: Göteborgsoperan och Teaterstudio Lederman (Stockholm)
Pianist: Bo Ericsson
Vi har åter bjudit hit Irene Kudela, missa inte att ta del av Irenes fantastiska sätt att arbeta med sångare! Hon är också expert på den slaviska repertoaren som språkcoach. De som medverkar i masterclasserna får två individuella sånglektioner under två dagar. Möjlighet för alla deltagare att sitta med och lyssna.
IRENE KUDELA
Anmäl dig så snart som möjligt!
Anmälan: rus@musikalliansen.org