Tema: Japan - hur tar man sig dit? 29 nov 14.00 - 16.00 på Nalen

Svenska artister och musiker är uppskattade gäster i Japan. Men hur bygger musiker och artister egentligen kontakter och nätverk på den japanska marknaden? Musikalliansen arrangerar ett samtal om svensk jazz och folkmusik i Japan.

Vår Japan-panel består av:
**Yasuhito Mori**, kontrabas (jazz), bl.a. startat konsertserien Yasuhito Mori’s Scandinavian/Japan Connection och arrangerat 49 konsertturnéer både i Japan och i Sverige tillsammans med flera svenska och japanska musiker
**Göran Månsson**, flöjt (folkmusik), just hemkommen efter sin 5:e turné till Japan
**Rasmus Faber**, Pianist/DJ/Producent. Turnerar regelbundet i Japan som artist med japanskt skivbolag, samt producerar japanska artister. Jobbar också med anime-musik, bland annat i form av ett jazz-projekt med svenska musiker medverkande.
**Patrik Larsson**, kreativ manager och konsult från Headlock Management/Lights Out Creative Consulting, styrelseledamot SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och Export Music Sweden
M.fl.

Har du frågor som du vill att vår Japan-panel diskuterar eller andra funderingar kring dagen? Hör av dig till oss på [osa@muskalliansen.org](mailto:osa@musikalliansen.org)

Anmälan: Anmäl dig senast 28 nov till [osa@musikalliansen.org](mailto:osa@musikalliansen.org)